Що про вас говорить колір вашого посуду? фото 1
Корисно

Що про вас говорить колір вашого посуду?

13 липня 2023 0

Колір посуду на кухні може дати нам деякі натяки та відображати певні аспекти особистості господаря. Хоча це не є непорушним правилом і не може дати повного уявлення про людину, воно може спонукати до спостережень. Тож, що ваші гості можуть дізнатися про вас, лише подивившись на ваш новий посуд?

Кремовий та всі нюдові відтінки

Можливо ви класик і сумуєте за днями, коли дрес-код був чітко визначеним, а меню простим. Нюдові тони, як у Luminarc Arty Pink Quartz на вашій кухні можуть вказувати на прагнення до спокою, гармонії та розслабленості. Люди, які обирають такий посуд, можуть бути ніжними, терплячими та цінувати мирні та затишні моменти у житті.

Нюдові тарілки, такі як Milika Loft Pink або Wilmax Sandstone можуть свідчити про прагнення до мінімалізму та елегантності в дизайні. Люди, які обирають такий посуд, можуть бути поціновувачами чистих ліній, витонченості та простоти форм.

Біла класика

Білий колір асоціюється з чистотою та свіжістю. Люди, які віддають перевагу білому посуду акуратні, організовані і цінують чистоту у своєму житті. Білий столовий посуд, такий як наприклад Luminarc Carine White асоціюється з мінімалізмом та простотою. Люди, які вибирають білий посуд, можуть віддавати перевагу чистим лініям, простим формам. Вони цінують функціональність та естетику у своєму інтер'єрі.

Білий посуд як у Luminarc Friends Time може бути універсальним та поєднуватися з різними стилями та кольоровими рішеннями в інтер'єрі. Окрім того, білий колір візуально розширює простір та привносить світло до приміщення.

Сірий, світлий графіт

Хоча деякі ваші друзі можуть описати вас як неоднозначну людину, ті, хто знає вас найкраще, скажуть, що насправді ви просто здатні круто пристосовуватись. Ви досить самосвідомі та знаєте, що ваші смаки можуть змінюватися разом із тенденціями, а також знаєте, що однотонний прагматичний сірий колір як у Luminarc Diwali Granit чи Luminarc Arty Brume, завжди буде в моді. Універсальність і простота для вас не антоніми, для вас вони більше схожі на неінтуїтивні інгредієнти в страві, які, якщо їх змішати, створюють напрочуд ідеальний смак.

Люди, які обирають сірий посуд, можуть бути гнучкими та відкритими до різноманітності. Вони вважають за краще створювати гармонійні та збалансовані інтер'єри, де кожен елемент взаємодіє з іншими.

Чорний

Ви не стежите за трендами, а навіщо? Ваш стиль непідвладний часу і ви без роздумів візьмете на свою кухню щось схоже на Astera Black Stone. Ви практично винайшли LBD, і коли друзям потрібна допомога зі стилем, вони звертаються прямо до вас. Ви чесні (і іноді трохи відверті), але ті, хто вас добре знають, люблять це, тому що ви завжди говорите їм, що саме відчуваєте. 

Чорний та фактурний посуд як у Wilmax Slatestone Black або Astera Japan Black може говорити про те, що господар віддає перевагу мінімалістичному стилю у дизайні інтер'єру.

Акцентний червоний та теракот

У вас є специфічні смаки, і вас, ймовірно, вважають носієм естетичних знань у вашій компанії друзів. Ви можете створити ідеальну атмосферу незалежно від події, будь то сюрприз на день народження, весілля чи тиха вечеря. Червоний колір асоціюється з емоціями, пристрастю та енергією.

Коли людина обирає для своєї кухні червоний посуд як у Luminarc Arty Burgundy або Wilmax Spiral Red, це може вказувати на її життєрадісний та енергійний характер. Власник червоного посуду може бути сміливим та впевненим у своїх рішеннях. Він воліє привертати увагу та виділятися з натовпу.

Синій та блакитний

Якщо ви обираєте синій або блакитний посуд, як у Wilmax Spiral Blue чи Luminarc Arty Marine, це говорить про вас, як про спокійну людину з врівноваженим характером. Ви прагнете гармонії у своєму житті та створюєте спокійну атмосферу на своїй кухні.

Синій та блакитний кольори надають посуду стильного та елегантного вигляду. Власник такого посуду є людиною з гарним смаком і почуттям стилю, що віддає перевагу елегантним і вишуканим предметам.

Зелений та його відтінки

Якщо ви обираєте Luminarc Arty Forest або Wilmax Spiral Green, значить точно цінуєте комфорт і затишок і хочете, щоб ваш дім був, перш за все, вашим притулком. Коли ви дізналися термін «хюгге», ви відчули, ніби все у вашому житті має сенс. Ви гостинні до всіх, і ймовірно ваші друзі та сім’я раз на тиждень збираються під вашим дахом на вечерю з пастою або бранч з шакшукою.

Зелений колір також асоціюється оптимізмом та життєрадісністю. Власник зеленого посуду - позитивно налаштована людина, яка цінує яскравість та радість у своєму житті.

Однак варто відзначити, що вибір певного кольору посуду для кухні не повністю визначає особистість людини. Він є лише одним із безлічі факторів, які формують смаки та особливості людини. Особистість складається з різних аспектів життя, інтересів, цінностей та унікальних рис кожного. А ми, в свою чергу, готові запропонувати вам посуд у найрізноманітніших кольорах, аби ви змогли обрати найкращий варіант, який буде вам до душі. 

Бажаємо приємних покупок!

Коментарі (0)
Залишити відгук
Ваш відгук буде першим. Зареєструйтеся й поділіться своїми враженнями.

Підписуйтесь на новини

Надсилаємо лише корисне: новини, акції, подарунки.