Форми для випічки, запікання

Багато господарок вважають випічку і запікання улюбленими процесами на кухні, оскільки це завжди підігріває інтерес гостей до столу та приносить у будинок неповторний аромат. Звичайно, така робота нелегка і потребує певних навичок та знань. Для випікання потрібні точні пропорції інгредієнтів та весь необхідний посуд.

Які роблять форми для випічки та запікання?

Випічку готують з тіста, яке відмінно набуває потрібної форми. Щоб полегшити цей процес, професіонали та любителі використовують спеціальні ємності, які надають випічці потрібних контурів. Форми таких пристосувань бувають різними: від хитромудрих, за допомогою яких роблять печиво і кекси, до звичайних круглих або прямокутних форм. Посудом для запікання вважаються лотки, форми з однією або двома ручками, а також глибокі блюда.

Посуд, призначений для випічки й запікання, виготовлений зі спеціальних матеріалів. В асортименті магазину “Дім Посуду” є моделі з:

  • Алюмінію – легкого матеріалу, який використовують у великих заготовках для випікання. Більшість моделей такого посуду обладнано антипригарним покриттям, що особливо корисно при приготуванні пирога, хліба або кексу.
  • Порцеляна та кераміки – вони використовуються для запікання риби або м'яса. Такий посуд може бути прямокутною, круглою або овальною формою, оснащеною ручками для зручності. Такі форми прикрасять будь-який святковий стіл.
  • Термостійке скло. Такий посуд призначений для запікання та сервірування. Його жароміцні властивості дозволяють використовувати блюдо або форму в духовці, бо воно здатне витримувати високі температури.
  • Силікону ‒ його частіше використовують для випічки кондитерських виробів або цукерок. Силіконовий матеріал має жароміцні властивості, відмінно зберігає форму і не пригоряє. Є безліч форм, які дозволяють спекти гарне печиво, мафіни або кекси.
  • Вуглецевої сталі ‒ легкого матеріалу, який зустрічається в роз'ємних заготовках для випічки, а також у посуді для приготування мафінів, кексів, пирогів, хліба тощо. Такі форми завжди мають антипригарне покриття.

Матеріал потрібно вибирати насамперед залежно від умов, у яких готуватиметься випічка.

Обираємо форму для запікання і випічки в інтернет-магазині “Дім Посуду”

Правильно підібрана форма дозволить створити кращу випічку. Ми рекомендуємо звернути увагу на матеріал форм та страв для випічки. Для приготування печива або кексів добре підійдуть силіконові варіанти – вони прості у використанні й прослужать багато років. Якщо ж ви любите запікати в духовці, можна зупинитися на жароміцному склі. Відмінним варіантом для випікання та запікання будуть форми з алюмінію та вуглецевої сталі з антипригарним покриттям, яке захистить вашу страву від пригорання. Форми з фарфору та кераміки чудово підійдуть для запікання, а також для подачі готової страви на стіл.

Мережа магазинів “Будинок Посуду” співпрацює з перевіреними часом брендами: Luminarc, Simax, Astera, Korkmaz, Lessner, Vincent, Milika, Bohemia, Wilmax та інші. Співпрацювати з нами – зручно та вигідно:

  • безкоштовний самовивіз із будь-якого з більш ніж 60 магазинів по всій Україні;
  • швидка доставка доступна в будь-яку точку України за допомогою “Нової Пошти”, “Укрпошти” ‒ оформимо власним коштом, якщо замовите на загальну вартість від тисячі гривень;
  • оплачуйте як вам зручно: у нашому магазині, карткою на сайті, післяплатою або безготівковою оплатою для юридичних осіб;
  • стараємося, щоб наш каталог був різноманітним для покупця, тому регулярно поповнюємо асортимент новим та актуальним посудом та аксесуарами;
  • постійні акції та бонусна програма допоможуть купити посуд від відомих брендів за вигідною ціною.

Купуйте якісний посуд, аксесуари та декор для себе та рідних у мережі магазинів “Дім Посуду”!

Підписуйтесь на новини

Надсилаємо лише корисне: новини, акції, подарунки