Бестселери червня фото 1
Бестселери

Бестселери червня

30 червня 2023 0

Червень вже добігає свого кінця, тож ми вирішили трохи підсумувати свою роботу і підготували для вас ТОП-5 бестселерів цього місяця. До рейтингу потрапили виключно ті товари, які в червні користувались найбільшим попитом серед наших покупців.

Для підтримки температури

Відкриває цей ТОП Набір охолоджуючих елементів, або як його ще називають, акумулятор холоду. Це спеціальні пристрої, призначені для охолодження та підтримки низької температури продуктів та напоїв. Вони є ефективною альтернативою льоду та дозволяють зберегти свіжість та прохолоду продуктів протягом тривалого часу. 

Акумулятори холоду ідеально підходять для використання на пікніках, в поїздках, подорожах та інших заходах на відкритому повітрі, де доступ до холодильника може бути обмеженим. Вони також часто використовуються у холодильних сумках, рюкзаках або контейнерах для охолодження продуктів на тривалий час. Що ще потрібно для спекотного літа?

Проста скляна класика

На другому місці Скляна попільничка Florina - це вишуканий і елегантний аксесуар, призначений для збору недопалків і попелу, запобігаючи їх розкиданню і допомагаючи підтримувати чистоту та порядок навколо вас. Попільничка легко очищається завдяки гладкій поверхні скла і може бути повторно використана безліч разів.Вона відрізняється своїм універсальним дизайном та функціональністю. Такий аксесуар добре впишеться в інтер’єр вашого будинку, офісу чи іншого простору.

Біла порцеляна Wilmax

Почесне третє місце в покупацькому рейтингу займає Порційна форма від Wilmax. Це зручний та функціональний виріб, призначений для запікання та сервірування страв. Порційна форма має оптимальний розмір 9x4 см, щоб у ній помістилася одна порція страви, що зручно для індивідуального сервірування чи приготування персональних страв 

Форма відрізняється своїм елегантним дизайном та міцністю, що робить її ідеальним вибором як для повсякденного використання так і для сервірування святкових столів. Порцеляна Wilmax відрізняється низьким водопоглинанням (<0.1%), тому посуд не вбирає запахи і його легко мити.

Матовий чорний для ваших салатів

Наступним фаворитом наших покупців став Салатник Milika Loft Black, він має оптимальний діаметр 14 см і призначений для сервірування та подачі різних салатів та закусок. Салатник Milika Loft Black виконаний із міцної кераміки, яка забезпечує його довговічність та стійкість.

Він має матову поверхню, що надає йому особливого шарму та елегантності. Чорний колір салатника додає нотку сучасності та стилю, і він чудово поєднується з будь-яким декором чи посудом. Дизайн салатника простий та мінімалістичний, що дозволяє акцентувати увагу на стравах,  які ви подаєте. 

Для улюблених напоїв

Далі у списку на нас чекає Набір келихів для вина Bohemia Corvus 350 мл, спеціально розроблених для насолоди улюбленими напоями. Келихи виготовлені з високоякісного скла, мають досить велику чашу з вузьким верхнім краєм, що дозволяє концентрувати аромати вина і підсилює його смакові відтінки. Об'єм 350 мл робить їх ідеальними для сервірування червоних та білих вин.

Набір келихів для вина Bohemia Corvus 350 мл із 6 штук - ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, елегантність і смак вина. Вони додадуть шарму вашому столу і зроблять ваші вечері або особливі заходи незабутніми.

Ось так виглядає ТОП 5 найпопулярніших товарів червня серед наших покупців. А ми нагадуємо, що в асортименті нашого магазину на вас чекає величезний вибір посуду для готування та сервірування, а також велика кількість кухонного приладдя. Більш того, постійні знижки дають вам змогу вигідно придбати якісний посуд для вашої кухні. 

 

Коментарі (0)
Залишити відгук
Відгуків немає

Підписуйтесь на новини

Надсилаємо лише корисне: новини, акції, подарунки.