ТОП 5 закусок з Wilmax фото 1
Готуємо з Домом посуду

ТОП 5 закусок з Wilmax

26 сентября 2023 0

Наші кулінарні уподобання змінюються разом із приходом нової пори року, і ми прагнемо створити щось особливе та смачне для себе та своїх близьких. У цій статті ми представимо вам ТОП 5 закусок, які підійдуть для будь-якого заходу, а також посуд, який надасть їм особливого шарму та елегантності.

Цвітна капуста з хумусом та тахіні

Цвітна капуста - це не тільки смачно та корисно, а й красиво. Підготуйте цвітну капусту, обсмажте її на грилі або в духовці до золотистості. Подавайте з хумусом і тахіні, щоб додати збалансованих смакових нот та поживних речовин. Для подачі цієї закуски ідеально підійде блюдо камінь Wilmax Spiral Green 33х24,5 см в насиченому зеленому кольорі, який підкреслить літній настрій.

Свіжий рол з морепродуктами

Легкі роли з морепродуктами – чудовий вибір. Загорніть у рисовий папір свіжі огірки, авокадо, креветки та листя м'яти. Подайте роли на гарному бамбуковому блюді Wilmax Bamboo 30,5х20,5 см, щоб додати азіатського колориту, настрою та природної витонченості.

 

Фруктові шашлички

Зараз саме час для сезонного різноманіття фруктів. Приготуйте фруктові шашлички на дерев’яних шпажках, на яких чергуються соковиті шматочки груші, яблук, слив та ягідки винограду. Подавайте на прямокутному блюді Wilmax Slatestone Black. На глибокому, матовому чорному кольорі такого посуду фрукти виглядатимуть ше апетитніше. 

Чіпси з батату з авокадо діпом

Ароматні чіпси з батату – відмінна здорова альтернатива звичайним картопляним. Приготуйте їх у духовці з мінімальною кількістю олії. Подавайте з авокадо діпом, який додасть закусці кремової текстури та свіжого смаку. Для подачі чіпсів ідеально підійде глибоке овальне блюдо Wilmax Slatestone Black, а авокадо діп краще окремо подати у ємності для соусу Wilmax Slatestone Black.

Креветки в кокосовій паніровці

Екзотичні креветки в хрумкій кокосовій паніровці – це ідеальна страва для тих, хто любить морепродукти. Чищені креветки почергово обваляйте в борошні, потім у збитому яйці і в кокосовій стружці. Обсмажте на пательні з достатньою кількістю олії до золотистої скоринки. Подавайте креветки на витонченому блюді Wilmax з білої порцеляни, щоб створити враження ресторанного сервірування.

Прості закуски – це чудовий спосіб урізноманітнити ваше меню та здивувати гостей під час посиденьок та свят. Посуд також відіграє важливу роль у створенні атмосфери та візуальному сприйнятті страв. Використовуйте стильні елементи сервірування від Wilmax, щоб підкреслити  настрій і зробити ваш стіл по-справжньому незабутнім.

Бажаємо приємних покупок та смачного!

Коментарии (0)
Оставить отзыв
Отзывов нет

Подписывайтесь на новости

Присылаем только полезное: новости, акции, подарки.