ТОП 5 рецептів серпня фото 1

ТОП 5 рецептів серпня

08 августа 2024 0

Серпень - час великої кількості свіжих овочів, фруктів та ягід. У цей час року ми можемо насолодитися стравами, приготованими з найсвіжіших і найсоковитіших інгредієнтів. Ми пропонуємо вам добірку з п'яти найкращих рецептів серпня, які урізноманітнять ваше меню та дозволять скористатися всім асортиментом нашого магазину посуду.

Хумус з зеленого горошку

Інгредієнти:

400 г зеленого горошку

2 ст. л. тахіні

2 зубчики часнику

1 лимон (сік)

3 ст. л. оливкової олії

Сіль та перець за смаком

Приготування:

Зваріть зелений горошок до м'якості.

У блендері змішайте горошок, тахіні, часник, лимонний сік та оливкову олію.

Подрібніть до однорідної маси.

Посоліть і поперчіть за смаком.

Подайте хумус у нашій чорній круглій тарілці Wilmax Slatestone (WL-661126/A).

Крем-суп з кабачків та картоплі

Інгредієнти:

2 кабачка

3 картоплини

1 цибулина

2 зубчики часнику

500 мл овочевого бульйону

200 мл вершків

Сіль та перець за смаком

Петрушка для прикраси

Приготування:

Наріжте кабачки та картоплю кубиками.

Обсмажте цибулю та часник до золотистого кольору.

Додайте кабачки та картоплю, залийте бульйоном і варіть до м'якості.

Змішайте все у блендері до кремової консистенції.

Влийте вершки, посоліть і поперчіть за смаком.

Прогрійте на слабкому вогні, не доводячи до кипіння.

Презентація: Подайте суп у глибокій тарілці Wilmax Spiral Pistachio (WL-669123/A).

Томатний пиріг із сиром фета

Інгредієнти:

1 лист листкового тіста

4 великі томати

200 г сиру фета

2 ст. л. оливкової олії

Свіжий базилік для прикраси

Сіль та перець за смаком

Приготування:

Розкатайте листкове тісто і викладіть його у форму для випікання.

Наріжте томати та сир фета кубиками.

Викладіть томати та сир на тісто, збризніть оливковою олією.

Посоліть, поперчіть і запікайте в духовці при 200 ° C до золотистої скоринки.

Прикрасьте свіжим базиліком перед подачею.

Подайте пиріг на круглій тарілці Wilmax Vintage Mosaic (WL-671307/A).

Салат з кавуном та фетою

Інгредієнти:

500 г кавуна (без кісточок)

200 г сиру фета

1 огірок

1 червона цибуля

2 ст. л. оливкової олії

1 ст. л. бальзамічного оцту

Сіль та перець за смаком

Свіжа м'ята для прикраси

Приготування:

Наріжте кавун, фету та огірок кубиками.

Тонко наріжте червону цибулю.

Змішайте всі інгредієнти в мисці, додайте оливкову олію та бальзамічний оцет.

Посоліть і поперчіть за смаком.

Прикрасьте свіжою м'ятою перед подачею.

Подайте салат у глибокій тарілці Wilmax Slatestone Black (WL-661113/A).

Десерт з гарбуза з медом та горіхами

Інгредієнти:

500 г гарбуза

3 ст. л. меду

50 г волоських горіхів

1 ч. л. кориці

Вершкове масло для смаження

Приготування:

Наріжте гарбуз кубиками та обсмажте на вершковому маслі до м'якості.

Додати мед і корицю, перемішайте.

Обсмажте горіхи на сухій сковороді.

Подавайте гарбуз із медом, посипавши зверху горіхами.

Подайте десерт у креманці з подвійним дном Wilmax Thermo (WL-888754/A).

Насолоджуйтесь цими смачними та корисними стравами серпня. Всі необхідні інгредієнти та посуд для їх подачі ви знайдете у нашому магазині. Смачного!

Коментарии (0)
Оставить отзыв
Ваш отзыв будет первым. Зарегистрируйтесь и поделить своими впечатлениями.

Подписывайтесь на новости

Присылаем только полезное: новости, акции, подарки.